Muutoksia MyClubin sisäänkirjautumisessa to 22.3.2018 alkaen

21 maaliskuun, 2018

MyClubin sisäänkirjautuminen muuttuu torstaina 22.3.2018. MyClubin käyttäjätunnukset muuttuvat MyClub ID:ksi. Muutos koskee kaikkia Tapion Sulan jäseniä sekä alaikäisten jäsenten huoltajia.

MyClub ID on tili, jonka avulla voi käyttää kaikkia jäsentilejä eri urheiluseurojen MyClub-palveluissa. Yhdellä MyClub ID:ssä voi kirjautua kaikkiin MyClub-palveluihin.

MyClub ID mahdollistaa, että kaikki lapsen huoltajat voivat hallinnoida omilla henkilökohtaisilla MyClub ID:llään lapsen tai lapsien jäsentilejä. Alle 13-vuotiaan lapsen huoltaja voi myös antaa luvan lapsen itse hallinnoida omaa jäsentiliään.

MyClub ID -käyttäjätilin myötä vanhat myClub käyttäjätunnukset ja salasanat eivät enää toimi.

MyClub ID:n käyttöönotto on helppoa:

  1. Mene selaimella https://tapionsulka.myclub.fi
  2. Klikkaa ‘Ota jäsentilisi käyttöön MyClub ID:llä’-nappia.
  3. Luo henkilökohtainen MyClub ID, syöttämällä henkilökohtaiset käyttäjätietosi ja paina ‘Seuraava’-nappia. Henkilökohtainen MyClub ID:si on tämän jälkeen luotu, jota voit käyttää kaikkien jäsentiliesi hallintaan.
  4. Seuraavaksi liitetään MyClub ID-tiliisi kaikki seurassa olevat sinulle kuuluvat jäsentilit Syötä sähköpostiosoitteesi syötekenttään.Sähköpostiosoitteeseen toimitetaan kutsu hallinnoida seurassa olevia jäsentilejä.
  5. Avaa sähköpostisi ja klikkaa ‘Hyväksy kutsu’-painiketta liittääksesi Tapion Sulan jäsentili omaan MyClub ID:hen. MyClub -avautuu ‘Liitä jäsentili’-näkymään. Liitä jäsentili klikkaamalla ‘Hyväksy’-painiketta. Jäsentili on nyt liitetty myClub ID:hen ja voit jatkaa myClubin käyttöä.

Tarkempia ohjeita MyClubin nettisivuilla:

Tapion Sulka Ry 
toimisto@tapionsulka.fi

Toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf
050 5960643
lasse.lindelof@tapionsulka.fi
Tietosuojaseloste
© 2020 Tapion Sulka ry
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram