Finnish Openiin vapaaehtoiseksi ja kannustamaan TS:n pelaajia!

26 maaliskuun, 2012

Huomenna torstaina on TS:n pelaajia tulessa Finnish Openin kivikovassa karsinnassa: miesten kaksinpelissä Markus Heikkinen ja Tuomas Saranen sekä naisten kaksinpelissä Sonja Pekkola ja Anna Paavola. Tule kannustamaan tapionsulkalaiset voittoon!

Ja muista: vapaaehtoisena (rajatuomarina) näet pelit kisat talon parhailta paikoilta! Tuoleilla on vielä tilaa. Klikkaa lue lisää.

 

 

 

Vuoden suurin Suomessa järjestettävä kansainvälinen sulkapalloturnaus, Finnish Open, otellaan Vantaan Energia Areenalla Myyrmäessä 29.3-1.4.2012. Mukana on pelaajia 37 maasta!

Vielä on mahdollisuus päästä seuraamaan kisoja maksutta aitiopaikalta osallistumalla mukaan vapaaehtoistalkoisiin. Erityistä tarvetta olisi sulkapallokenttämattojen asennustalkoissa ke 28.3 kello 8-11.30. Palkintona maukas Hesburger-ateria ja vapaa pääsylippu kisoihin. Vapaaehtoiset voivat ilmoittautua mahdollisimman pian osoitteesseen ilkka.hellgren@sulkapallo.org. Myös muissa Finnish Openin vapaaehtoistehtävissä on vielä tilaa. Ilmoittaudu mukaan täältä. Finnish Openia voi seurata paitsi paikan päällä myös suorana internetistä. Katso viralliset kisasivut täältä. Tule mukaan kannustamaan Tapion Sulan pelaajia!

Tapion Sulka Ry 
toimisto@tapionsulka.fi

Toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf
050 5960643
lasse.lindelof@tapionsulka.fi
Tietosuojaseloste
© 2020 Tapion Sulka ry
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram