Kisakuulumia Suomen Turusta

13 lokakuun, 2013

Babolat-poolikisa houkutteli kaikkiaan kahdeksan tapionsulkalaisia pelaamaan tennismaestro Jarkko Niemisen mukaan nimetyllä areenalla, Turun Impivaarassa. Itse olin lähtenyt matkaan jo perjantaina, mutta moni muu saapui paikalle vasta lauantaiksi.

Halli tarjosi mielestäni oivalliset puitteet tämän kokoluokan turnaukselle, onhan se kenties yksi Varsinais-Suomen suurimmista sulkapallohalleista. Kun katto oli korkealla, niin kylläpä sitä vauhtiakin riitti. Saapuessani hallille, tuplavoittajaksi alle 15-vuotiaiden sarjoissa hienosti nousseen Tapion Sulan Ville Varpulan pelit olivat jo hyvässä vauhdissa. Nelinpeleissä Villen parina pelasi niinikään Tapion Sulkaa edustava Arttu Paavola.

Villen ja Artun tie nelinpelin voittoon eteni puhtaalla pelillä läpi pool-pelien. Luokan pienen koon vuoksi jatkopelejä ei pelattu ja voitto oli selvä. Varsinaissuomalaisista ei tällä kertaa ollut kovaksi vastukseksi. Ykkössijoitettu Ville vei myös alle 15-vuotiaiden kaksinpeleissä kaikki ottelut nimiinsä.

Muilla tapionsulkalaisilla kaksinpelit eivät edenneet aivan niin ruusuilla tanssien. Seinä nousi ikävällä tavalla vastaan jo pool-vaiheessa eikä kaksinpelien jatkopeleissa nähty U15-luokkaa lukuunottamatta ainoatakaan tapionsulkalaista. Nelinpeleissä sen sijaan Jukka Antila ja Birgitta Johanson etenivät SN-A -luokassa neljännesfinaaleihin ja itse pelasin maakuntakisan hurmoksessa MN-C -luokan semifinaaliin saakka parini Raisa Kaupin kanssa.

Turnausjärjestelyt sujuivat mielestäni hyvin, mutta kisa-aikataulu pääsi molempina päivinä venähtämään melko runsaasti. Otteluiden aikataulutus oli järjestäjille vaikeaa kun luokkiin sai ilmoittautua rajoituksetta. Samalla pelaajalla saattoi olla vielä pelejä pelaamatta kun jo uutta pukkasi ohjelman mukaan.

Treenit jatkuvat ja näihin maankuntien kisoihin pitää ehdottomasti lähteä jatkossakin. Tunnelma oli kertakaikkiaan välitön! Kisan tulokset löytyvät Tournament Softwaresta.

Teksti: Lauri Räty

Kuva: Tero Varpula

Tapion Sulka Ry 
toimisto@tapionsulka.fi

Toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf
050 5960643
lasse.lindelof@tapionsulka.fi
Tietosuojaseloste
© 2020 Tapion Sulka ry
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram