Kisajärjestelyt sujuivat hienosti

27 lokakuun, 2015

Syksyn suuri ponnistus seurallemme oli kansainvälisten juniorikilpailuiden järjestäminen. Kiitos kaikkien kisajärjestelyihin osallistuneiden, kilpailut sujuivat hienosti. Kolmipäiväinen kilpailu sai kiitosta osallistujilta sekä kotimaasta että ulkomaista.

U19-luokassa pelattiin Badminton Europen kilpailukiertueeseen kuulunut kilpailu, johon osallistui 85 pelaajaa kaikkiaan kymmenestä maasta, Suomi mukaan lukien. Kisassa miesten kaksinpelin voitti Rodion Alimov. Alimovilla oli mahdollisuus triplaan eli kultamitalin voittamiseen kaikissa pelimuodoissa, mutta kaksinpelin lisäksi Alimov saavutti voiton vain sekanelinpelissa yhdessä Alina Davletovan kanssa. Davletova voitti parinsa Olga Rogovan kanssa naisten nelinpelin. Naisten kaksinpelissä Davletova menetti niinikään mahdollisuutensa triplaan, sillä kaksinpelin voittajaksi selvisi Anastasia Semyonova. Miesten nelinpelin voittivat ruotsalaiset Richard Kuhl ja Gustav Strömvall.

Tapionsulkalaisten näkökulmasta kisan tulokset poikien U13- ja U15-luokassa olivat hienoja. Kun sunnuntain semifinaaleja alettiin pelata U15-luokissa, oli kaksinpelin semifinaalissa mukana kolme TS:n pelaajaa. Finaaliin itsensä pelasi Tony Lindelöf, mutta finaalivastustaja Täby BK:n Victor Lindahl oli tällä kertaa parempi. Sijalle 3/4 semifinaalien myötä jäivät Zechen Ma ja Joakim Oldorff. Samat pelaajat olivat lopulta mukana nelinpelienkin finaalissa, jonka voittivat Zechen Ma yhdessä Victor Lindahlin kanssa. Lindelöf ja Oldorff ottivat hopeaa. Poikien U13-luokassa Erik Li voitti pronssia sekä kaksinpelissä että nelinpelissä. Erikin parina nelinpelissä pelasi Aapo Räikkönen (PoPy).

U9 - U17 -luokkien kilpailuun osallistui 226 pelaajaa yhdeksästä maasta. Kisassa nähtiin kaikkiaan hienoja suomalaissuorituksia. Suomalaisjuniorit pelasivat itsensä monissa luokissa mitaleille. Tunnelma Esport Centerissä kisojen aikana oli erittäin kansainvälinen ja varsinkin ruotsalaispelaajien suuri määrä sai ainakin katsomossa aikaan lievää maaottelutunnelmaa.

Kilpailujen tulokset on julkaistu netissä:

Kuvia kisapäiviltä:

Oikaisu 28.10.2015 klo 9:45: Erik Li voitti kaksin- ja nelinpeleissä pronssia, ei hopeaa.