Kesäleiri 10. - 14.6.2019 Esport Centerissä

25 maaliskuun, 2019

Tapion Sulka järjestää kesäleirin 10. - 14.6.2019

Leiri on tarkoitettu 10 - 15 -vuotiaille pelaajille: harrastejunnuille, jotka ovat jo pelanneet sulkapalloa valmennusryhmissä sekä nuorille kilpajunnuille. Leiri on suunnattu Tapion Sulan jäsenille, mutta myös seuran ulkopuoliset ovat tervetulleita, jos paikkoja jää vapaaksi. Pelaajat jaetaan leirillä tarvittaessa tasoryhmiin.

Leirin hinta on 230 euroa. Leirillä on toimintaa päivittäin klo 9 - 15. Ohjelmassa on kaksi sulkapalloharjoitusta sekä muuta liikuntaa sisällä ja sään salliessa ulkona. Hintaan kuuluu ohjelman lisäksi treenipallot ja lounas. Leirille osallistuvilla tulee olla oma tapaturmavakuutus.

Leirin päävalmentaja on Lasse LIndelöf ja muina valmentajina Nella Siilasmaa, Noora Kuurne, Eetu Li ja Tony Lindelöf.

Ilmoittautumiset myClubin kautta viimeistään 24.5.2019. Leirimaksu laskutetaan ja lasku lähetetään sähköpostiin heti ilmoittautumisen yhteydessä.

Mainitse ilmoittautumisen kommenteissa mahdolliset ruoka-aineallergiat sekä huoltajan yhteystiedot (nimi ja puhelinnumero).

Tiedustelut: lasse.lindelof@tapionsulka.fi

 

Tapion Sulka Ry 
toimisto@tapionsulka.fi

Toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf
050 5960643
lasse.lindelof@tapionsulka.fi
Tietosuojaseloste
© 2020 Tapion Sulka ry
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram