Kauden päättäjäiset perjantaina 6.6.

26 toukokuun, 2014

Tapion Sulan kauden päättäjäiset järjestetään perjantaina 6.6. Ohjelmassa perinteiseen tapaan ulkopelejä ja saunomista. Ohjelma alkaa klo 18 minigolfilla ja pallopeleillä. Ilta kruunataan perinteiseen tapaan löylyillä. 

Ilmoittaudu 29.5. mennessä! Mainitse lomakkeen lisätietoja-kohdassa tuletko saunalle vai osallistutko vain alkuillan ohjelmaan.

Osallistumismaksu kauden päättäjäistapahtumaan on jäseniltä 20 euroa, jolla katetaan saunatilan vuokra- ja ruokakuluja. Maksu tapahtuu paikan päällä käteisellä. Vain iltapäiväosuuteen osallistuville tapahtuma on maksuton. Kiitoksena hyvin sujuneesta kaudesta on päättäjäispäivä maksuton Tapion Sulan valmentajille ja seura-aktiiveille.

 

Ohjelma:

klo 18 Minigolfia Tapiolan minigolf-radalla, Otsolahden venesatamassa. Pelataan leikkimielinen, parimuotoinen minigolf-joukkuekisa.

Vajaan parin tunnin golf-kierroksen jälkeen ja välipalan jälkeen siirrytään joukkuelajeihin viereiselle niitylle. Luvassa muun muassa vapaavalintaisia pallopelejä.

Saunavuoromme Suomen Saunaseuran tiloissa Lauttasaaressa (Vaskiniementie 10) alkaa kello 21.30, ja Otsolahdesta järjestetään kyyti Lauttasaareen kaikille saunojille. Saunalle voi tulla myös omatoimisesti ilman osallistumista alkuillan ohjelmaan.

Saunaseurassa käytössämme on muun muassa kolme savusaunaa ja kaksi puulämmitteistä löylymajaa. Päivän hiet voi pyyhkiä pois pulahtamalla mereen. Löylyjen lomassa grillataan makkaraa ja tarjoillaan pientä huikopalaa. Saunalle mukaan tarvitset uima-asun. Pyyhkeitä saa paikan päältä.

Saunalta pois kuljetaan omaan tahtiin. 

Tiedossa on jälleen takuuvarmasti liikunnallinen ja hauska juhlailta, joten rohkeasti mukaan ilmoittautumaan! Perinteisesti kauden päättäjäisissä on nähty jäseniä junioreista kokeinempiin konkareihin. Kaikki jäsenet ovat siis lämpimästi tervetulleita!

Lisätiedot: jonne.loytomaki@tapionsulka.fi

Tapion Sulka Ry 
toimisto@tapionsulka.fi

Toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf
050 5960643
lasse.lindelof@tapionsulka.fi
Tietosuojaseloste
© 2020 Tapion Sulka ry
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram