Junioreilla hieno päivä Taito- ja joukkuekisassa!

6 tammikuun, 2014

U11 ja U13 I joukkue putsasivat pokaalipöydän kokonaan voittamalla
sekä taitokisan että joukkueturnauksen! Lisäksi joukkuekisassa U15 joukkue
sijoittui viidenneksi ja U13 II joukkue taisteli lopulta 7. sijalle.

Onnea kaikille junioreille!

Tapion Sulan juniorijoukkueet olivat erityisen taitavia ja hienolla pelipäällä loppiaisena Campo Sportcenterissä Vantaalla. Kisassa ratkottiin mestaruudet junioreiden taito- ja joukkuekisassa alle 11-, 13- ja 15-vuotiaiden sarjoissa.

Taitorasteilla tehtävinä olivat ketteryysrata, keilaus, pomputtelu, hyppynarulla hyppiminen, syöttötarkkuus sulkiksessa, vauhdikas päinlyöntikaruselli sekä sulkiksen sääntö- ja tietovisa. Taitokisa oli joka ikäsarjassa erittäin tiukka ja voittomarginaalit jäivät minimaalisiksi. U11 ja U13 luokissa tilanne oli loppupisteissä tasan ja TS:n joukkueiden useammat yksittäisten tehtävien ykkösijat rakaisivat lopulta ykkössijan TS:n junioreille. Hienoa venymistä!

Katso kuvia kisoista.

Joukkuekisassa pelattiin muita seuroja vastaan otteluita, jotka koostuivat viidestä osaottelusta: tyttöjen kaksinpeli, poikien kaksinpeli ja sekanelinpeli sekä kolmas kaksinpeli ja nelinpeli, jossa saivat pelata sekä tytöt että pojat. Pelit vaativat keskittymistä heti alusta alkaen, sillä erät pelattiin vain 11 pisteeseen. TS:n joukkueet taistelivat ansiokkaasti loppuun asti ja voitot ratkesivat jännittävissä viimeisissä erissä. Kaikki joukkuepelien tulokset löydät täältä.

Ja nyt treenaamaan ensi vuotta varten!

 

 

Tapion Sulka Ry 
toimisto@tapionsulka.fi

Toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf
050 5960643
lasse.lindelof@tapionsulka.fi
Tietosuojaseloste
© 2020 Tapion Sulka ry
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram