Joukkuekilpailujen kausi alkaa

9 syyskuun, 2017

Kilpailukaudella 2017-2018 kisakalenteriin ovat tulleet mukaan myös joukkuekilpailut. Kilpailla voi kaikissa tasoluokissa V, A, B ja C. Kilpailuista saa henkilökohtaisia rankingpisteitä. Pelkästään joukkuekilpailuissa pelaaville on oma, edullinen, joukkuekilpailulisenssi. Myös kausilisenssillä voi osallistua. Joukkue muodostetaan aina kilpailukaudeksi ja sen on koostuttava saman seuran pelaajista. Ensimmäinen joukkuekilpailu pelataan 14.10. Rajakylän Tenniskeskuksessa. 

Näin osallistut joukkuekilpailuihin:

  1. Osta lisenssi ja halutessasi myös vakuutus. Joukkuekilpailemiseen tarvitset joko kausilisenssin (35 €) tai joukkuekilpailulisenssin (10 €). Lisätiedot ja ohjeet Sulkapalloliiton verkkosivuilla
  2. Kokoa joukkue toisista Tapion Sulan pelaajista. Perusmuodossa yksi ottelu koostuu viidestä pelistä, yksi jokaista pelimuotoa (MK, NK, MN, NN, SN). Tällöin minimikokoonpano on neljä pelaajaa: kaksi miestä ja kaksi naista.
  3. Ilmoittaudu kilpailuun. Tiedot joukkuekilpailuista löydät Sulkapalloliiton verkkosivuilta.

Joukkuekilpailujen kausi alkaa 14.10. OSUKO:n järjestämällä kilpailulla Rajakylän Tenniskeskuksessa. Kilpailun ottelusäännöt ja ilmoittautumisohjeet löytyvät kilpailukutsusta.

Lisätietoja ja enemmän ohjeita sarjakilpailuihin osallistumisesta löydät Sulkapalloliiton verkkosivuilta.

Tapion Sulka Ry 
toimisto@tapionsulka.fi

Toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf
050 5960643
lasse.lindelof@tapionsulka.fi
Tietosuojaseloste
© 2020 Tapion Sulka ry
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram