Joukkue SM 14.12.-15.12. Esport Centerissä

10 joulukuun, 2019

Oletko koskaan nähnyt kun 2 metrinen mies lyö hyppysmashin? Onko sulkapallo mielestäsi vain kiva harrastus. Think again. ?

Loppuvuoden tärkein tapahtuma on täällä. Joukkue-SM, hosted by Tapion Sulka, starttaa tulevana lauantaina 14.12. kello 10 Tapiolan Esport Centerissä 

Tule paikalle katsomaan ja ?? kun suomen parhaat seurat kamppailevat Suomen Mestaruudesta. Luvassa kutkuttavaa taktikointia, kuka pelaa ja ketä vastaan. Uskomatonta kannustusta, kun jokainen piste jokaisessa pelissä voI olla mitalisijan arvoinen. Ja tietysti eeppistä sulkapalloa!

Joukkueiden pelaajakokoonpanot julkaistaan torstaina 12.12 ja perinteinen #spekulaatiostudio starttaa siitä. Miten puolustava mestari Tapion Sulka vastaa uuden Badminton Unitedin laajaan pelaajakaartiin? Ovatko divarista nousseet Savon Sulka ja Puistolan Urheilujat kuin nälkäinen leijonalauma jotka ahmii pisteet kotiin?

Valitse joukkueesi, varustaudu kannustamaan raivokkaasti ja mehän nähdään lauantaina Esport Centerissä! ????

Kilpailun aikataulun näet tästä.

JoukkueSM2019

Tapion Sulka Ry 
toimisto@tapionsulka.fi

Toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf
050 5960643
lasse.lindelof@tapionsulka.fi
Tietosuojaseloste
© 2020 Tapion Sulka ry
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram