Ilmoittautuminen syksyn 2024 ryhmiin on avoinna!!!

14 kesäkuun, 2024

Syksyn harjoituskausi alkaa maanantaina 12.8.2024.

Ilmoittautuminen tapahtuu Tapion Sulan MyClub sivustolla. Katso ryhmätarjonta sivuiltamme: https://tapionsulka.fi/ryhmat-ja-ilmoittautuminen/
kirjaudu MyClubiin, ja varaa paikkasi ajoissa! 

UUSILLE JÄSENILLE: Jos et vielä ole Tapion Sulan jäsen, liity seuraan ennen harjoitusryhmiin ilmoittautumista. Jäseneksi-osiosta löydät helpot ohjeet seuraamme liittymiseksi.

Olemme innoissamme tulevasta kaudesta ja odotamme innolla uusia kokemuksia kanssanne harjoitusryhmissä. Seuran toimihenkilöt ja valmentajat ovat valmistautuneet tarjoamaan teille laadukasta valmennusta ja unohtumattomia sulkapallokokemuksia.

TUOREITA RYHMIÄ UUDELLE KAUDELLE:

Sulkis-squash-ryhmä 9-14v aloittelijoille ja vähän pelanneille ke klo 14.45-15.45

Ensimmäistä kertaa ryhmätarjonnassa mukana oleva mailapeliharjoitus. Ryhmä painottuu erilaisiin peleihin, mutta myös perustaitoja harjoitellaan. Puolet tunnista pelataan sulkapalloa, puolet tunnista pelataan squashia. Squas-osuudesta vastaa naapuriseuramme ESRC, Suomen suurin squash-seura.

Aikuisille: Taktisia pelejä ja harjoituksia, kovaa menoa (teho) sekä puolikovaa menoa (kunto) tasoilla

Lajin taktiikkaan ja pelaamiseen painottuva aikuisten ryhmä. Teho-ryhmä harjoittelee to klo 20-21, kunto-ryhmä harjoittelee ma klo 19-20

Minisulkis 2x vko (6-8v)

Minisulkis ei ole uusi ryhmä, mutta ensi kaudelle sitä on tarjolla kahden ryhmän verran! Tapion Sulka tulee keskittymään tulevina vuosina erityisesti alle 11-vuotiaiden toiminnan kehittämiseen ja pyrimme tekemään toiminnastamme entistäkin laadukkaampaa. Tavoitteenamme on kasvattaa pienten pelaajien pelaajamääriä sekä luoda selkeää ja jatkuvaa pienten pelaajien pelaajanpolkua sekä kohti kilpailemisesta innostuvien kilpapolkua, että toisena lajinaan tai muuten vaan vähemmän lajin parissa aikaa viettävien yhtä tärkeää harrastepolkua. Tämän toiminnan eteenpäin viemiseksi seuramme palkkasi elokuussa aloittavan junioripäälikön. Minisulkis-ryhmät löytyvät ke klo 17.30-18.30 ja to klo 18-19.

Junioriryhmissä usean kerran viikossa harjoitteleville myönnetään paljousalennuksia seuraavasti: Kaksi kertaa viikossa harjoitteleville pelaajille annetaan 15% alennus halvemmasta harjoitusryhmästä. Kolme kertaa viikossa tai useammin harjoitteleville pelaajille annetaan 15% alennus toisesta harjoitusryhmästä ja 30% alennus kolmannesta ja sitä useammasta harjoitusryhmästä. Alennukset kohdistetaan halvimpiin ryhmiin, 30% alennukset kaikkein halvimpiin ryhmiin.

Nähdään elokuussa!

Tapion Sulka Ry 
toimisto@tapionsulka.fi

Toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf
050 5960643
lasse.lindelof@tapionsulka.fi
Tietosuojaseloste
© 2020 Tapion Sulka ry
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram