I-divarijoukkuemme joutui nöyrtymään ystävyysottelussaan Badminton Unitedia vastaan

24 helmikuun, 2019

Tapion Sulan tavoitteena on ollut edistää joukkuepelaamista ja siihen liittyvän kulttuurin luomista. Sunnuntaina 24. helmikuuta TS:n 1-divarijoukkue kohtasi Badminton Unitedin II-joukkueen ystävyysjoukkueottelussa. Drive ja ÖIF ovat hiljattain yhdistyneet yhdeksi seuraksi, joka on nimetty siis Badminton Unitediksi. BadU ei turhia kumarrellut, vaan peluutti niin nykyisiä kuin entisiäkin suomenmestareita kentällä. Pelit olivat kuitenkin tasaisia ja tiukkoja. BadU voitti loppujen lopuksi otteluvoitoin 4-2.

Joukkuepelaaminen tällä konsepetilla tuntui miellyttävän TS:n pelaajia. ”Oli kiva pelata joukkueena ja kannustaa muita. Erityisesti omalla kohdalla oli kiva haastaa itseään ja pelata uusien vastustajien kanssa”, totesi An Cong. ”Erittäin hyvä fiilis ja mielelläni pelaan jatkossakin. Kun ei (muissa) kisoissa käy, niin välillä hyvä saada muitakin vastustajia kuin maanantaivuoron naamat”, jatkoi Roope Pettersson.

Pelipaikkana toimi Leppävaaran liikuntahalli, joka oli viidellä kentällään tarkoitukseensa oikein sopiva. Yleisöllekin oli katsomossa riittävästi istumatilaa.

TS:n joukkueessa pelasivat Jukka Antila, An Cong, Petri Hyyryläinen, Juulia Jäppinen, Roope Pettersson, Riikka Pitkänen, Michael Ristaniemi, Tuulia Santalahti, ja Tuomas Saranen.

Seuraavaksi 1-divarijoukkueen katseet suuntaavatkin jo 25. toukokuuta pelattavaan Suomen Sulkapalloliiton viralliseen 1-divisioonaturnaukseen.

Tapion Sulka Ry 
toimisto@tapionsulka.fi

Toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf
050 5960643
lasse.lindelof@tapionsulka.fi
Tietosuojaseloste
© 2020 Tapion Sulka ry
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram