Finnish Open pelataan tulevana viikonloppuna Vantaalla

2 huhtikuun, 2014

Sulkapalloliiton 60-vuotisjuhlavuoden tapahtumat jatkuvat tulevana viikonloppuna kun jo 17. kertaa järjestettävä Finnish Open järjestetään Vantaan Energia Areenalla. Kilpailu alkaa torstaina 3.4. karsinnoilla ja pääkisan alkukierrokset pelataan perjantaina 4.4.

Lauantaina pelataan puolivälierät ja sunnuntaina finaalit. Kisaviikonloppuun mahtuu monipuolista tapahtumaa, joten Energia Areenalle kannattaa suunnata vaikka jokaisena kisapäivänä. Ostamalla lippusi ennakkoon saat ne hieman edullisemmin!

 

Ensimmäinen Finnish Open pelattiin Helsingissä vuonna 1990. Turnaus on järjestetty myös nimillä Finnish Open International ja Finnish International Championships. Vuosina 1990-2008 isäntäkaupunkina toimi Helsinki, ja pelipaikkana oli Ruskeasuon urheiluhalli. Vuodesta 2009 turnaus on järjestetty Vantaan Energia Areenalla Myyrmäessä.

Maineikkaita pelaajia Suomesta ja ulkomailta

Kilpailuun osallistuu kaikkiaan 228 pelaajaa, joista 61 suomalaista pelaajaa. Tapion Sulan pelaajista kilpailuun osallistuvat Tuuli Härkönen (NK, NN, SN), Anna Paavola (NK, NN), Sonja Pekkola (NK, NN, SN) ja Tuomas Saranen (MK). Kaikki tapionsulkalaiset lähtevät tavoittelemaan paikkaa kaksinpelien pääkisassa karsintojen kautta.

Otteluohjelma ja tulokset löytyvät BWF:n sivuilta.

Kisaliput ennakkoon hieman edullisemmin

Lippuja Finnish Openiin voi ostaa ennakkoon Lippu.fi -sivustolta tai Energia Areenalta ovelta. Sulkapalloseurojen jäsenille ennakkoon ostettu neljän päivän tapahtumalippu maksaa 15 euroa ja päiväliput 7,50 euroa/päivä. Ovelta vastaavat hinnat ovat 20 euroa tapahtumalipusta ja 10 euroa päivälipusta. Alle 18-vuotiaille on tapahtumaan maksuton sisäänpääsy.

Vapaaehtoiseksi kisoihin

Kisajärjestelyissä tarvitaan tänäkin vuonna vapaaehtoisten apuja. Vapaaehtoisena toimiminen ei edellytä lajituntemusta tai aikaisempaa kokemusta. Mukaan voi ilmoittautua kuka vain. Erilaisia tehtäviä on runsaasti ja niihin voit tutustua tarkemmin Finnish Openin kisasivuilla.

Vapaaehtoiseksi ehtii ilmoittautua vielä! Ilmoittautumiset Finnish Openin kisasivuilla.

Miesten EM-pronssijoukkueen fanitapahtuma lauantaina

Lauantaina 5.4. Finnish Openin väliajalla klo 14.30-15.30 järjestetään Suomen miesjoukkueen fanitapahtuma. Tällöin lapset pääsevät pelailemaan mainioiden EM-mitalistien kanssa Energia Areenan lämmittelykentälle. Luvassa on mm. joukkueen esittely, sulkapallon pelailua ja nimmareiden jakoa. Lapsen saattaja pääsee maksutta sisään katsomaan semifinaaleja lauantaina fanitapahtuman jälkeen.

Katso ottelut netistä

Jos kisapaikalle pääsy ei onnistu, voi otteluita seurata myös netistä. Otteluohjelman ja tuloksien lisäksi tv-kenttien ottelut lähetetään suorina Badminton Europen Youtube-kanavalla

Tapion Sulka Ry 
toimisto@tapionsulka.fi

Toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf
050 5960643
lasse.lindelof@tapionsulka.fi
Tietosuojaseloste
© 2020 Tapion Sulka ry
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram