Finnish Junior 2016: Suomalaisilla edessään mahdollisuuksien lauantai

28 lokakuun, 2016

Finnish Junior 2016 -kilpailun lauantain otteluohjelma näyttää suomalaisittain hyvältä. Kohti mitalipelejä edetään kvartsein ja semifinaalein, joissa pelaa parikymmentä suomalaista. Suomalaisista kenties kovimman paikan eteen joutuu Anton Monnberg, joka kohtaa kaksinpeleissä kisan ykkösijoitetun irlantilaisen Nhat Ngyuenin. Ngyuen on alle 17-vuotiaiden Euroopan mestari ja jahtaa nyt Finnish Junior 2016 -kisan titteliä. Ensimmäisellä kierroksella Ngyuen voitti virolaisen Karl Kertin erin 12-14, 11-3, 11-7, 11-3.

Tapion Sulan pelaajista katse kohdistuu Zechen Mahan ja Henna-Leena Lindbergiin. Zechen Ma voitti nelinpeleissä yhdessä Victor Lindahlin kanssa alkukierroksen pelinsä venäläisiä Andrey Afoninia ja Georgii Lebedeviä vastaan. Neljännesfinaalissa vastus on kivenkova - irlantilaispari Nhat Ngyuen ja Paul Reynolds ovat kisan ykkössijoitettuja. Henna-Leena Lindberg pelaa yhdessä Emilia Hartin kanssa virolaisparia Mari Ann Karjus ja Kati-Kreet Marran vastaan. 

Finnish Junior 2016 kisan lauantain otteluaikataulun löytää Tournament Softwaresta.

Myös nuorempien junnujen FIJE 2016 jatkuu lauantaina. Jatkopeleissä on paljon suomalaisia ja myös Tapion Sulan pelaajia! FIJE 2016:n otteluaikataulut ovat myös Tournament Softwaressa.

Tapion Sulka Ry 
toimisto@tapionsulka.fi

Toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf
050 5960643
lasse.lindelof@tapionsulka.fi
Tietosuojaseloste
© 2020 Tapion Sulka ry
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram