Finnish Junior 2016: Suomalaisfinalisteja kolmessa pelimuodossa

29 lokakuun, 2016

Finnish Junior 2016 -kilpailun finaalipäivä sisältää suomalaisittain paljon jännitettävää. Suomalaisfinalisteja on mukana kolmen eri pelimuodon finaaleissa. Miesten nelinpelin finaalissa pelaa Jesper Paul, joka voitti semifinaalissa viime vuoden hopeamitalistin Mikhail Lavrikovin. Jesperin finaalivastustaja on irlantilainen ennakkosuosikki Nhat Ngyuen.

Naisten nelinpelin finaalissa pelaavat suomen Inalotta Suutarinen ja Pihla Lindberg, joka kohtaavat Viron Mari Ann Karjuksen ja Kati-Kreet Marranin. Miesten nelinpelissä suomalaisista ovat finaalissa vielä mukana Justus Kilpi ja Anton Monnberg. Heidän vastustajiaan ovat Nhat Ngyuen ja Paul Reynolds (Irlanti). 

Sekanelinpelin ja naisten kaksinpelin finaali käydään virolais- ja venäläispelaajien kesken. 

Odotettavissa on kiihkeä finaalipäivä. Tervetuloa katsomaan otteluita klo 10 alkaen! Otteluohjelma löytyy Tournament Softwaresta.

Nuorempien junioreiden kilpailussa on yhä mukana monia suomalaisia sekä myös Tapion Sulan pelaajia! FIJE 2016:n ottelut alkavat jo klo 9.00. Katso otteluohjelma Tournament Softwaresta.

Katso myös kuvia kisasta ja MiniSulkis-tapahtumasta.

Tapion Sulka Ry 
toimisto@tapionsulka.fi

Toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf
050 5960643
lasse.lindelof@tapionsulka.fi
Tietosuojaseloste
© 2020 Tapion Sulka ry
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram