Espoo Women's Open 2016 pelattu

18 huhtikuun, 2016

Kisassa oli mukana 135 pelaajaa eli mukava määrä naisia ja tyttöjä yhteen kisaan.  Naisenergiaa oli siis hallin täydeltä koko viikonlopun ajan.

 

 

Kilpailu sujui hyvin ja kentillä nähtiin hienoja pelejä. Naisten valiossa TS:n Anna Paavola voitti kaksi kultaa.

Kaksinpelin finaalissa kaatui ESB:n Riikka Sinkko 17-21, 21-6, 21-9 ja nelinpelissä Anna ja Riikka voittivat neljän parin poolina pelatun luokan ilman erätappioita.

Harrasteluokkiin saatiin taas mukaan useita ensikertalaisia varsinkin 11- ja 13-luokkiin. Toivottavasti sulkapallokärpänen puraisi entistä enemmän ja näemme heidät kisoissa uudelleenkin.

Naisten harrasteessa oli mukana useita kilpajunnujen äitejä. On mukava huomata, että myös äidit ovat innostuneet pelaamisesta, eikä laji ole jäänyt vain lasten ja isien liikuntamuodoksi. Eräs äiti kommentoi myös pelien jälkeen, että on hyvin avartavaa pelata itse muutama kisapeli, niin ymmärtää paljon paremmin junioreja ja heidän kisan aikana kokemiaan tunteita ja jännitystä.

Ja kaikki osallistujat saivat perinteisen kisapaidan, tänä vuonna värinä violetti.

 

 

 

 

Järjestäjät kiittävät kaikkia pelaajia, valmentajia, vanhempia, katsojia ja erityisesti vapaaehtoisia.

Kuvia löytyy Galleriasta.

Ja tulokset Tournament softwaresta.

Tapion Sulka Ry 
toimisto@tapionsulka.fi

Toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf
050 5960643
lasse.lindelof@tapionsulka.fi
Tietosuojaseloste
© 2020 Tapion Sulka ry
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram