Espoo Women's Open 2014

8 helmikuun, 2014

Tapion Sulka järjestää perinteiseen tapaan naisten päivän viikonloppuna 8. - 9.3.2014 Espoo Women's Open -sulkapalloturnauksen. Kilpailu on ehdolla Euroopan sulkapalloliiton vuoden naisprojektiksi. Kilpailuun on ilmoittautunut 143 pelaajaa ja otteluita pelataan kaikkiaan 22 luokassa.

Turnaus järjestetään Esport Centerissä ja otteluita pelataan lauantaina kaikkiaan 16 kentällä klo 9 - 20. Sunnuntaina pelataan kuudella kentällä klo 9 - 15. Otteluohjelma on julkaistu Tournament Softwaressa

Poisjäänneistä pyydetään ilmoittamaan järjestäjille osoitteeseen elina.vaisanen (a) helsinki.fi
Poisjäänneistä ja muutoksista ilmoitetaan Tournament Softwaressa regulations-välilehdellä.

English summary:

The draw has been published in Tournament Software. In case of withdrawals, please inform organizers by e-mail elina.vaisanen (a) helsinki.fi
All changes to the draw will be published at Tournament Software. Warm lunch is served in Esport Center Café during Saturday. Welcome to Espoo! 

Juniori- ja harrasteluokkien kaksinpeleissä pelataan sekä ylä- että alaloppukaavio. Kaikki siis jatkavat alkupoolien jälkeen jatkoon. Tarkista, onko pelejä vielä jäljellä ennen kuin lähdet kotiin! U11 ja U13 luokissa pelataan pronssiottelut, myös alaloppusarjassa.

Luokat TK-19, NK-35 ja NK-45 on peruttu liian vähäisen osaanottajamäärän vuoksi. Lisäksi NN-35 ja NN-45 on yhdistetty.

Myös harrasteluokissa pelataan sulkaisilla palloilla. Palloja voi ostaa kisapaikalta käteisellä.

Avuksi kisoihin?

Kisojen onnistumiseksi tarvitaan apuvoimia muun muassa pisteennäyttötehtävissä. Kilpailijat arvostavat pisteennäyttäjän pientä apua kun he voivat keskittyä puhtaasti kisasuoritukseensa. Tulethan paikan päälle avustamaan!

Kisaviikonlopun ohjelmaa

Lauantaina on lajikokeilua klo 11-15 välisenä aikana, jolloin kaikki voivat tulla testaamaan sulkapalloa. Paikalla on myös TS:n valmentaja, jolta voi kysellä vinkkejä.

Tapion Sulan Elina Väisänen luonnehtii sulkapallo on vaihdikkaaksi lajiksi. "Samalla kun kokeilee lajia, voi katsoa kisapelejä eli katsoa miltä sulkapallo näyttää kilpalajina."

Esport Centerissä on samaan aikaan myös squashkilpailu, jonka järjestäjää ESRC. Lisäksi paikalla on Forzan edustaja, jolta voi kysellä vinkkejä sopivan mailan ja muiden varusteiden valintaan. 

Esport Centerin kahviosta on tarjolla lounasta. 

Turnaus on ansainnut suosionsa

- Kisa on jo muodostunut perinteeksi ja on tärkeää järjestää oma kisa vain naisille ja tytöille, kertoo Elina Väisänen. 

Kilpailun harrasteluokat ovat hyvin suosittuja ja niiden kautta moni tyttö on innostunut pelaamaan enemmän. TS:llä on myös paljon nais- ja tyttöpelaajia, joten on luontevaa järjestää heille oma kisa. "Meillä on myös hyvin toimiva yhteistyö ESRC:n kanssa ja tänä vuonna Esport on lähtenyt tiiviimmin mukaan", Elina jatkaa.

Espoo Women's Open on tänä vuonna ehdolla Euroopan sulkapalloliiton vuoden naisprojektiksi. Voittaja julkistetaan 12.4. Dublinissa Euroopan sulkapalloliiton gaalassa. Euroopan sulkapalloliitto palkitsee vuoden naisprojektin korostaakseen naissulkapalloilun eteen tehtyä työtä ja palkitakseen naissulkapallon parissa työskenteleviä.

Euroopan sulkapalloliitto perusti naissulkapalloilun työryhmän vuonna 2010. Työryhmän tavoitteena on herättää keskustelua ja kehittää uusia ideoita naissulkapalloilun aseman parantamiseksi Euroopassa. Euroopan sulkapalloliitto palkitsee vuoden naisprojektin nyt kolmatta kertaa.

Kisan tiedot pähkinänkuoressa

Yli 140 osallistujaa.

SSuL:n viralliset luokat ja pelimuodot:

  • NK-V, NN-V, NK-A, NN-A, NK-B, NN-B, NK-C, NN-C, NN-35 & NN-45 (yhdistetty), TN-19, TK-17, TN-17, TK-15, TN-15, TK13, TN-13, TK-11 ja TN-11

Luokat harrastepelaajille (harrastesarjaan osallistuessa ei tarvita lisenssiä, eikä tarvitse edustaa seuraa):

  • Vanhemmille junnuille ja aikuisille: NK-harraste ja NN-harraste
  • Nuoremmille tytöille: TK-11-harraste (syntyneet 2003 tai myöhemmin), TK-13-harraste (synt. 2001-2002) ja TK-15-harraste (synt. 1999-2000).

Tästä löydät virallisen kilpailukutsun.

Lisätietoa: Elina Väisänen / elina.vaisanen(at)helsinki.fi

Tapion Sulka Ry 
toimisto@tapionsulka.fi

Toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf
050 5960643
lasse.lindelof@tapionsulka.fi
Tietosuojaseloste
© 2020 Tapion Sulka ry
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram