Avoin kokeilukerta junnukilparyhmässä tiistaina 15.5

4 toukokuun, 2007

KILPAILEMISESTA KIINNOSTUNEET VUOSINA 1995-1999 SYNTYNEET

Tapion Sulalla on pitkät perinteet seurassa nuorena aloittaneiden kilpapelaajien valmentamisessa aina kansalliselle huipulle asti. Seura ottaa uusia pelaajia kilpajunioreiden harjoitusryhmiin yleensä kaksi kertaa vuodessa, loppukeväällä ja joulukuussa. Seuraava mahdollisuus kokeilla kilparyhmässä harjoittelua on

Esport Centerissä tiistaina 15.5.2007 kello 18.

Harjoitukset eivät ole raskaat, mutta vaativat keskittymistä. Kannattaa tulla kokeilemaan, miltä tuntuu harjoittelu kilpajunnutreeneissä!

Tapion Sulan nuorimpien kilparyhmäläisten valmentajina toimivat Elina ja Maria Väisänen ja he etsivät nyt uusia ja innokkaita pelaajia syksyn ryhmiinsä. Tiistain kokeilukerralle ovat tervetulleita vuosina 1995-1999 syntyneet tytöt ja pojat, jotka pitävät pisteistä pelaamisesta ja joita ehkä kiinnostaa myöhemmin kilpaileminen. Pelaajan tämän hetkinen taso ei ole tärkein valintaperuste kilparyhmään, vaan halu ja kyky oppia uutta.

Tulevilta kilparyhmiin valittavilta toivotaan

  • yritteliäisyyttä
  • keskittymiskykyä
  • mahdollisuutta harjoitella syksyllä kahdesti viikossa

Ensi syksyn ryhmiä ei ole vielä päätetty, joten nyt on hyvä aika tulla kokeilemaan ja näyttämään taitojaan.

Kokeilukerralle toivotaan ennakkoilmoittautumista 14.5. mennessä Elina Väisäselle osoitteeseen elina.vaisanen ät helsinki.fi. Ilmoittautumisen yhteydessä tarvitaan pelaajan syntymäaika, yhteystiedot, nykyinen ryhmä sekä miten kauan hän on harrastanut sulkapalloa. Mikäli yllä oleva aika ei sovi sinulle, voit silti ottaa yhteyttä, niin yritämme löytää toisen ajankohdan.

TERVETULOA !

Tapion Sulka Ry 
toimisto@tapionsulka.fi

Toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf
050 5960643
lasse.lindelof@tapionsulka.fi
Tietosuojaseloste
© 2020 Tapion Sulka ry
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram