Avoimet ovet kilparyhmässä 8-12-vuotiaille

20 toukokuun, 2008

Voit tulla kyselemään myös muista sopivista ryhmistä avoimien ovien aikaan klo 19 alkaen Elinalta ja Marialta.

Tapion Sulalla on pitkät perinteet seurassa nuorena aloittaneiden kilpapelaajien valmentamisessa aina kansalliselle huipulle asti. Seura ottaa uusia pelaajia kilpajunioreiden harjoitusryhmiin yleensä kaksi kertaa vuodessa, loppukeväällä ja vuoden vaihteessa. Seuraava mahdollisuus kokeilla kilparyhmässä harjoittelua on
 
tiistaina 3.6.2008 klo 18.00.-19.30.

Harjoitukset eivät ole raskaat, mutta vaativat keskittymistä. Kannattaa tulla kokeilemaan, miltä tuntuu harjoittelu kilpajunnutreeneissä!

Tapion Sulan valmentajat Elina ja Maria Väisänen etsivät nyt uusia ja innokkaita pelaajia Tapion Sulan ryhmiin, jotka aloittavat syksyllä. Tiistain kokeilukerralle ovat tervetulleita 8-12 -vuotiaat (vuosina 1996-2000 syntyneet) tytöt ja pojat, jotka pitävät pisteistä pelaamisesta ja joita ehkä kiinnostaa myöhemmin kilpaileminen. Pelaajan tämän hetkinen taso ei ole tärkein valintaperuste kilparyhmään, vaan halu ja kyky oppia uutta.

Tulevilta kilparyhmiin valittavilta toivotaan
• yritteliäisyyttä
• keskittymiskykyä
• mahdollisuutta harjoitella kahdesti viikossa

Nyt on hyvä aika tulla kokeilemaan ja näyttämään taitojaan!

Kokeilukerralle toivotaan ennakkoilmoittautumista 30.5. mennessä Elina Väisäselle osoitteeseen elina.vaisanen(a)helsinki.fi . Ilmoittautumisen yhteydessä tarvitaan pelaajan syntymäaika, yhteystiedot, nykyinen ryhmä sekä kuinka kauan hän on harrastanut sulkapalloa. Mikäli yllä oleva aika ei sovi sinulle, voit silti ottaa yhteyttä, niin yritämme löytää toisen ajankohdan.

TERVETULOA !

Tapion Sulka Ry 
toimisto@tapionsulka.fi

Toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf
050 5960643
lasse.lindelof@tapionsulka.fi
Tietosuojaseloste
© 2020 Tapion Sulka ry
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram