Avoimet ovet kilparyhmässä 8-12 -vuotiaille

7 tammikuun, 2008

Tapion Sulalla on pitkät perinteet seurassa nuorena aloittaneiden kilpapelaajien valmentamisessa aina kansallisella huipulle asti. Seura ottaa uusia pelaajia kilpajunioreiden valmennusryhmiin yleensä kaksi kertaa vuodessa, loppukevällä ja vuoden vaihteessa. Seuraava mahdollisuus kokeilla kilparyhmässä harjoittelua on

tiistaina 22.1.2008 klo 18.00.-19.30.

Harjoitukset eivät ole raskaat, mutta vaativat keskittymistä. Kannattaa tulla kokeilemaan, miltä tuntuu harjoittelu kilpajunnutreeneissä! 

Tapion Sulan nuorimpien kilparyhmäläisten valmentajina toimivat Elina ja Maria Väisänen ja he etsivät nyt uusia ja innokkaita pelaajia Tapion Sulan ryhmiin. Tiistain kokeilukerralle ovat tervetulleita kaikki 8-12 -vuotiaat (vuosina 1995-1999 syntyneet) tytöt ja pojat, jotka pitävät pisteistä pelaamisesta ja joita ehkä kiinnostaa myöhemmin kilpaileminen. Pelaajan tämän hetkinen taso ei ole tärkein valintaperuste, vaan halua oppia ja kyky oppia uutta.

Tulevilta kilparyhmään valittavilta toivotaan
* yritteliäisyyttä
* keskittymiskykyä
* mahdollisuutta harjoitella kahdesti viikossa

Nyt on hyvä aika tulla kokeilemaan ja näyttämään taitojaan!

Kokeilukerralle toivotaan ennakkoilmoittautumista 21.1.2008 mennessä Elina Väisäselle osoitteeseen elina.vaisanen (ät) helsinki.fi . Ilmoittautumisen yhteydessä tarvitaan pelaajan syntymäaika, yhteystiedot, nykyinen ryhmä sekä kuinka kauan hän on harrastanut sulkapalloa. Mikäli yllä oleva aika ei sovi sinulle, voit silti ottaa yhteyttä, niin yritämme löytää toisen ajankohdan.

Jos olet vanhempi juniori, mutta haluaisit siirtyä kilparyhmään, voit ottaa myös yhteyttä Elinaan. Katsotaan, jos löytäisimme sopivan ryhmän.

Tervetuloa!

Tapion Sulka Ry 
toimisto@tapionsulka.fi

Toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf
050 5960643
lasse.lindelof@tapionsulka.fi
Tietosuojaseloste
© 2020 Tapion Sulka ry
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram