Sulkapallon suurtapahtuma ARCTIC OPEN

24 syyskuun, 2024

CLASH ROYALE Arctic Open lähestyy kovaa vauhtia!

Sulkapallon supertähdet saapuvat Suomeen lokakuussa pelaamaan World Tour -kiertueen osakilpailun nimeltä CLASH ROYALE Arctic Open powered by YONEX!

Kilpailuun on ilmoittautunut mm. lajin tuoreita Olympiamitalisteja ja lukuisia TOP-10 pelaajia kaikissa pelimuodoissa. Areenana toimii Vantaan Energia Areena, jossa kisa pelataan 8.-13.10.2024. Palkintopotti kisassa on suomalaisittain merkittävä, lähes 500 000 dollaria. Sulkapallon ollessa maailman toiseksi suurin laji, on World Tourin osakilpailuilla myös vaikuttava televisionäkyvyys: Arctic Openin ollessa Super 500 -kisa, tulee tavoittavuus olemaan yli 500 miljoonaa kotitaloutta. Suomi järjesti samaisella areenalla syksyllä 2021 sekajoukkueiden MM-kisat ja lehtitietojen mukaan kyseessä oli kaikkien aikojen katsotuin Suomesta lähetetty tv-signaali, kun finaalilähetys tavoitti n 640 miljoonaa kotitaloutta. Suosittelemme lämpimästi kaikkia seuramme pelaajia ja seuran ulkopuolisiakin lajista vähänkään kiinnostuneita ostamaan liput kisakatsomoon vähintään yhdelle päivälle. Sulkapallo on parasta livenä!

Tsekkaa täältä koko timanttinen pelaajakattaus!

Lippujen ostaminen

Vielä ehtii ostaa liput tapahtumaan! Kaikille päiville voi ostaa lippuja täältä: https://www.lippu.fi/artist/arctic-open/

Ostaessassi lippuja Arctic Openiin, käytä samalla Tapion Sulan seurakoodia "TAP24" lipunmyynnin kohdassa Seuramyynti - Kampanjakoodi. Jokaisesta seurakoodilla merkatusta lipusta sulkapalloliitto tilittää seurallemme 5€!

Junioreiden seurapäivä Arctic Openissa

Ainutlaatuinen mahdollisuus kaikille seuramme junioripelaajille (syntynyt v. 2006 tai sen jälkeen) päästä katsomaan maailman parhaiden pelaajien pelaamista ILMAISEKSI yhdeksi illaksi keskiviikkona 9.10.!Paikalla on seurastamme valmentaja jakamassa liput ja ohjaamassa pelaajia yhteiseen TS-katsomoon. TS-katsomossa ei ole kuitenkaan pakollista viettää koko iltaa, vaan voi siirtyä esim. perheen kanssa yhteisille paikoille missä kohtaa vaan. Samana iltana pyörii seuran harjoitukset kuitenkin normaalisti kaikille keskiviikon ryhmäläisille, mutta poikkeuksellisesti suosittelemme jopa jättämään keskiviikon harjoitukset välistä ja tulemaan Energia Areenalle katsomaan ja oppimaan maailman parhailta. Lippuja jaetaan Energia Areenan ovella klo 17, 17:30 ja 18:00. Näiden aikojen jälkeen pyydämme olemaan erikseen yhteydessä paikalla olevaan valmentajaan (Nella, nella.siilasmaa@gmail.com), jotta saadaan lippu juniorille sisäänkäynnillä. Lähteä saa omien aikataulujen mukaan.

Ilmoittautuminen tapahtuu ennakkoon MyClubissa, ilmoittautumisaikaa on MAANANTAIHIN 31.9. ASTI!!!

Tapion Sulka Ry 
toimisto@tapionsulka.fi

Valmennuspäällikkö Vellu Melleri
0400 575773
vellu.melleri@gmail.com

Junioripäällikkö Nella Siilasmaa
nella.siilasmaa@gmail.com
Tietosuojaseloste
© 2020 Tapion Sulka ry
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram