Viimeisimmät uutiset

Viimeisimmät uutiset

Viranomaisten päätösten johdosta on Tapion Sulka on päättänyt keskeyttää seuran harjoitus- ja kilpailutoiminnan 13.5.2020 asti.

Toiminnan keskeyttäminen tarkoittaa seuraavaa:

 • Harjoitusryhmissä ei ole toimintaa 13.5.2020 asti
 • Seuran sisäisiä ranking-kilpailuja ei järjestetä 18.4.2020

Vaikka hienot yhteiset hetket hallilla ovat toistaiseksi tauolla, haluamme kuitenkin tarjota jokaiselle TS:n jäsenelle mahdollisuuden jatkaa harjoittelua yhdessä tekemisen merkeissä. Virtuaaliseen harjoitteluympäristöömme pääset sisälle seuraavan linkin kautta: https://docs.google.com/document/d/1x-dRp_8H7S-zIOymqz8Z7WWH-3ZCHp6nvJGtWNy36wo/edit?usp=sharing

Linkin takaa pääset mukaan harjoittelemaan yhdessä huippupelaajiemme kanssa viikoittain vaihtuvilla harjoitusohjelmilla. Voit poimia itsellesi sopivia harjoitteita ja muokata niitä kuntosi mukaan. Tai halutessasi kokeilla vaikka kaikkia! Lisäksi virtuaalisesta treeniympäristöstämme löytyy viikkohaasteita, ja halukkaille yhteinen treenipäiväkirja. Päivitämme materiaaleja jatkuvasti, joten suosittelemme ahkeraa vierailua sivulla ja TS:n somessa.

Due to guidelines issued by the authorities, Tapion Sulka has decided to suspend the club's training and competition activities until May 13, 2020.

Suspension means:

 • There is no activity in the training groups until May 13, 2020
 • No ranking competitions will be held on April 18, 2020

The club organizes activities on virtual training environment. Please see instructions in Finnish above. For more information in English, please contact Joonas Lepistö (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)

Tapion Sulka ry suhtautuu vakavasti ja vastuullisesti liikkeellä olevan koronaviruksen (COVID-19) asettamaan terveysuhkaan.

Suomen valtioneuvoston torstaina 12.3.2020 antamien linjausten johdosta on Tapion Sulka on päättänyt keskeyttää seura harjoitus- ja kilpailutoiminnan 29.3.2020 asti. Seuran hallituksen tekemä linjauksen taustalla on valtioneuvoston suositus rajoittaa tartuntojen vähentämiseksi ei-välttämätöntä toimintaa, kuten lähikontakteja harrastetoiminnassa ja muulla vapaa-ajalla. 

Toiminnan keskeyttäminen tarkoittaa seuraavaa:

 • Harjoitusryhmissä ei ole toimintaa 29.3.2020 asti
 • Alle 15- ja 17 -vuotiaiden SM-kilpailuja ja ikäluokkamestaruuskilpailuja ei järjestetä 21. - 22.3.2020, vaan kilpailulle etsitään korvaava ajankohta
 • Seuran sisäisiä ranking-kilpailuja ei järjestetä 28.3.2020 

Harjoitusryhmien keskeyttämisestä ei anneta hyvitystä, koska toiminnan keskeyttäminen perustuu valtioneuvoston suositukseen rajoittaa ei-välttämätöntä toimintaa. Seura ei myöskään pysty vähentämään mm. kenttien vuokrakustannuksiaan siitä huolimatta, että harjoituksia ei järjestetä.

Seura tiedottaa toiminnan jatkumisesta ja tilanteen mahdollisesta muuttumisesta sähköpostitse, verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissaan Facebookissa ja Instragramissa. Jäseniä pyydetään seuraamaan tiedotuskanavia.

Lisätietoja toiminnan keskeyttämisestä antaa toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) ja seuran puheenjohtaja Antti Santalahti (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) seuraa valtakunnallista ja kansainvälistä tilannetta ja antaa ohjeita tartuntojen ehkäisyssä osoitteessa www.thl.fi

Tapion Sulan seuravaatteet 2020 ovat nyt tilattavissa.

- English below -

Nyt on taas tarjolla loistava tilaisuus jokaiselle TS:n pelaajalle päivittää treenivaatteita uuteen uskoon! Tilatavissa tutut FZ Forzan verryttelyhousut ja -takki sekä shortsit ja hameet. Paitoina kaksi uutta mallia, sininen ja musta.

 

Yleistä

Seura-asuja saa vain ennakkotilauksina ja tilaus on sitova.
Viimeinen tilauspäivä 29.2.2020.

Tilauskaavake

Tapion Sulan seuravaatteita voi tilata vain sähköisellä tilauskaavakkeella. Kaavakkeeseen pääset tästä.

Jos tilaat vaatteelle usealle henkilölle, täytäthän jokaiselle oman lomakkeen.

Tapion Sulka ry takes seriously and responsibly the health threat posed by the coronavirus in circulation (COVID-19).

Due to the Government of Finland's guidelines issued on Thursday 12 March 2020, Tapion Sulka has decided to suspend the club's training and competition activities until 29 March 2020. The policy adopted by the club's government is based on the Government's recommendation to limit non-essential activities such as close contact in recreational activities and other leisure activities to reduce infection.

Suspension means:

 • There is no activity in the training groups until March 29, 2020
 • National Championships in U15 and U17 and championships in other junior classes will not be held March 21 - 22, 2020, but a replacement date will be sought
 • No ranking competitions will be held on March 28, 2020

The club informs about the continuation of activities and possible changes in the situation via e-mail, website and social media channels on Facebook and Instragram. Members are asked to follow the news channels.

For more information on the suspension, please contact CEO Lasse Lindelöf (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) and Antti Santalahti (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.), chairman of the club

The National Institute for Health and Welfare (THL) monitors the national and international situation and provides guidance on infection prevention at www.thl.fi

Tapion Sulan 22.12.2019 pidetyssä syyskokouksessa seuran uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Antti Santalahti. Puheenjohtajan tehtävän Antille luovutti vuodesta 2016 asti puheenjohtajana toiminut Elina Väisänen. Tuuli Härkönen valittiin uutena jäsenenä hallitukseen. Michael Ristaniemi ja Maria Väisänen eivät enää jatka hallituksen jäseninä. Seuramme kiittää Elinaa useasta vuodesta puheenjohtajana sekä Michaelia ja Mariaa heidän panostuksestaan hallitustoimintaan. 

Seuran hallituksen kokoonpano vuodelle 2020 on seuraava:

 • Antti Santalahti (pj., valmennusvaliokunnan pj.)
 • Roosa Laurikainen
 • Tuukka Lehtonen
 • Laura Vokkolainen (koulutusvaliokunnan pj.)
 • Leo Koivulehto
 • Lauri Räty (talousvaliokunnan pj.)
 • Tuuli Härkönen (tiedotusvaliokunnan pj.)
 • Elina Väisänen

Michael Ristaniemi valittiin hupitoimikunnan puheenjohtajaksi.

Kokouksessa vahvistettiin myös toimintasuunnitelma vuodelle 2020. Vuosi on seuramme 60-vuotisjuhlavuosi, mikä tulee näkymään toimintavuoden tapahtumissa mm. kilpailuissa ja jäsentapahtumissa. Elokuun lopussa järjestettävään 60-vuotisjuhlaan ovat kaikki jäsenet tervetulleita. Juhlavuoden tapahtumista tiedotetaan vuoden aikana tarkemmin. Tutustu toimintasuunnitelmaan.

Lisätietoja