Kauden 2020 - 2021 ryhmiin ilmoittaudutaan Tapion Sulan myClub-jäsenpalvelussa. Kaikki ilmoitetut hinnat ovat ryhmäkohtaisia. 

Jos et vielä ole Tapion Sulan jäsen, liity seuraan ennen harjoitusryhmiin ilmoittautumista. Ohjeet seuraan liittymisestä.

Tapion Sulan junioriryhmät noudattavat seuran yhteisiä pelisääntöjä

Lisätietoja voit tarvittaessa kysyä Lasse Lindelöfiltä 1.8.2020 alkaen ma, ti, ke ja to klo 10:00 – 14:00 puhelimitse nrosta 050-5960 643. Apua MyClubin käyttöön saat sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Juniorit

Aloittelijat sekä seurassa jo vähän pelanneet

”Haluaisin aloittaa sulkapalloharrastuksen tai jatkaa viime kaudella hyvin alkanutta harrastusta. Olen tutustunut perusasioihin ensimmäisen vuoden aikana ja haluaisin kehittyä paremmaksi tulevalla kaudella.”

Tutustu aloittelijoiden ja seurassa jo vähän pelanneiden ryhmiin

 

Seurassa useamman kauden pelanneet

”Olen harjoitellut jo aiemmin ja osaan sulkapallon perusteet. Haluaisin oppia ja pelata lisää”

Tutustu seurassa useamman kauden pelanneiden ryhmiin

 

Paremmat harrastejuniorit, aloittelevat kilpajuniorit

”Haluaisin enemmän haastetta ja menoa treeneihin. Haluan harjoitella ja kehittyä voittaakseni pelikaverini harjoituksissa, seuran sisäisissä kilpailuissa tai ”oikeissa” kisoissa.” Valmentajat valitsevat ryhmäläiset tarvittaessa.

Tutustu parempien harrastejunioreiden ja aloittelevien kilpajunioreiden ryhmiin

 

Aikuisharrastajat

”Sulkapalloa kaiken tasoisille ja kaiken ikäisille aikuisille”

Tutustu aikuisharrastajien ryhmiin

 

 

Kilpapelaajat

Valmentajat valitsevat kilparyhmiin. Kyselyihin vastaavat päävalmentajat Joonas Lepistö (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh/WhatsApp 050 0285 982) ja Lasse Lindelöf (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.). Heiltä saat tietoa esimerkiksi pelaajien valintaperusteista. Pelaajilta odotetaan hyvää asennetta harjoitteluun ja kilpailemiseen. 

Tutustu kilpapelaajien ryhmiin

 

Harjoituskausi

Esport Centerin syyskausi on 15.8-31.12.2020

 

Junioreille myönnettävät paljousalennukset

Tapion Sulka myöntää junioriryhmissä harjoitteleville paljousalennuksia seuraavasti:

  • Kaksi kertaa viikossa harjoitteleville pelaajille annetaan 15 % alennus halvemmasta harjoitusryhmästä.
  • Kolme kertaa viikossa tai useammin harjoitteleville pelaajille annetaan 15 % alennus toisesta harjoitusryhmästä ja 30 % alennusta kolmannesta ja sitä useammasta harjoitusryhmästä. Alennukset kohdistetaan halvimpiin ryhmiin, 30 % alennukset kaikkein halvimpiin ryhmiin.

Lisätietoja