Seuramme aikoo tiivistää välejään seudullamme toimiviin tahoihin ja haemme yrityksiä kumppaniksemme. TS on Suomen suurimpia, vanhimpia ja menestyneimpiä lajimme seuroja. Yli 400 jäsenellään pääkaupunkiseudulla merkittävä toimija nuorisotyössä ja syrjäytymisen ehkäisyssä.

Toivoisimme ideoita potentiaalisista uusista kumppaneista kaikilta teiltä, hyvät jäsenet. Uuden yrityskumppanin hankinnassa avustaneet jäsenet palkitaan pallotuubilla (arvo 30 €).

Yhteistyötasoja on kolmenlaisia: kannatusjäsen, kumppani, pääkumppani. Painotukset vaihtelevat yrityksen tarpeen mukaan: nuorisoliikunnan ja syrjäytymisen ehkäisyn tukemisesta, mainostamiseen, ja yrityksen työhyvinvoinnin edistämiseen. Kaikilla tasoilla seuran tarkoituksena on kuitenkin luoda ja ylläpitää pitkäaikaisia yhteistyösuhteita.

Mikäli teillä on mielessänne yrityksiä, jotka voisivat olla kiinnostuneita yhteistyöstä TS:n kanssa, niin ilmoittakaa siitä seuran hallitukselle osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisätietoja