Tapion Sulka ry suhtautuu vakavasti ja vastuullisesti liikkeellä olevan koronaviruksen (COVID-19) asettamaan terveysuhkaan.

Suomen valtioneuvoston torstaina 12.3.2020 antamien linjausten johdosta on Tapion Sulka on päättänyt keskeyttää seura harjoitus- ja kilpailutoiminnan 29.3.2020 asti. Seuran hallituksen tekemä linjauksen taustalla on valtioneuvoston suositus rajoittaa tartuntojen vähentämiseksi ei-välttämätöntä toimintaa, kuten lähikontakteja harrastetoiminnassa ja muulla vapaa-ajalla. 

Toiminnan keskeyttäminen tarkoittaa seuraavaa:

  • Harjoitusryhmissä ei ole toimintaa 29.3.2020 asti
  • Alle 15- ja 17 -vuotiaiden SM-kilpailuja ja ikäluokkamestaruuskilpailuja ei järjestetä 21. - 22.3.2020, vaan kilpailulle etsitään korvaava ajankohta
  • Seuran sisäisiä ranking-kilpailuja ei järjestetä 28.3.2020 

Harjoitusryhmien keskeyttämisestä ei anneta hyvitystä, koska toiminnan keskeyttäminen perustuu valtioneuvoston suositukseen rajoittaa ei-välttämätöntä toimintaa. Seura ei myöskään pysty vähentämään mm. kenttien vuokrakustannuksiaan siitä huolimatta, että harjoituksia ei järjestetä.

Seura tiedottaa toiminnan jatkumisesta ja tilanteen mahdollisesta muuttumisesta sähköpostitse, verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissaan Facebookissa ja Instragramissa. Jäseniä pyydetään seuraamaan tiedotuskanavia.

Lisätietoja toiminnan keskeyttämisestä antaa toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) ja seuran puheenjohtaja Antti Santalahti (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) seuraa valtakunnallista ja kansainvälistä tilannetta ja antaa ohjeita tartuntojen ehkäisyssä osoitteessa www.thl.fi

Lisätietoja