Tapion Sulalla on ilo voida tarjota töitä tulevana kesänä kahdelle 15-17 -vuotiaalle. Kesäleiri järjestetään 3. - 7.6.2019 (katso lisätiedot leiristä kutsusta).

Valittujen henkilöiden tehtävät koostuvat erityisesti Tapion Sulan kesäleirin sulkapalloharjoitteissa ja muissa leiripäivien järjestelyissä avustamisesta sekä muusta soveltuvasta Tapion Sulan seuratyöstä.

Apuohjaajien palkkaamisella on kaksi päätavoitetta - kannustaa nuoria sulkapallon ohjaamiseen sekä paremman resursoinnin avulla pystyä tarjoamaan entistäkin laadukkaampi leirikokemus kaikille osallistujille.

Hakijoilta edellytämme perehtyneisyyttä sulkapalloon ja kiinnostusta sen ohjaamiseen. Toivomme, että henkilö nauttii ihmisten kanssa olemisesta ja osaa ottaa muut huomioon. Voidakseen tulla valituksi hakijan tulee olla täyttänyt 15 vuotta 1.6.2019 mennessä, eikä hän voi täyttää 18 vuotta ennen 9.8.2019.

Hae rohkeasti lähettämällä vapaamuotoinen hakemus hallituksen jäsen Michael Ristaniemelle osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.! Hakuaikaa on 18.4. asti.

Ylimääräisten apuohjaajien palkkaus on mahdollista OP Helsingin anteliaan tuen ansiosta. Tuki on osa OP:n valtakunnallista ”Kesäduuni OP:n piikkiin” -yhteiskuntavastuukampanjaa. Lue lisää OP:n kampanjasta

Lisätietoja